Ο συνδυασμός της μαγειρικής σόδας με το χυμό λεμονιού έχει περισσότερο ισχυρή επίδραση από τη χημειοθεραπεία!
Πολυάριθμες μελέτες έχουν αποδείξει τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού. Το λεμόνι παρέχει και άλλα οφέλη, συμπεριλαμβανομένων την ισχυρή δύναμη στη θεραπεία κύστεων και όγκων. Κάνει καλό στα νεφρά και το στομάχι μας, μπορεί να ρυθμίσει την αρτηριακή πίεση ενώ είναι γνωστό επίσης για την ισχυρή αντιμικροβιακή επίδραση στην αγωγή βακτηριακών και μυκητιακών λοιμώξεων… Είναι ευεργετικό για το νευρικό σύστημα, καθώς και ισχυρό αντικαταθλιπτικό για τη μείωση του στρες και κατευναστικό των νευρικών κρίσεων και του νευρικού συστήματος! Γνωστό αντιοξειδωτικό μπορεί να μας βοηθήσει στη μείωση βάρους, στην αιώνια καταπολέμιση της κυτταρίτιδας καθώς επίσης κάνει καλό και στο δέρμα!
Να διευκρινίσουμε κάπου εδώ πως το λεμόνι επειδή είναι όξινο μπορεί να ρίξει το pH μας επομένως συνδυάζοντάς το με μαγειρική σόδα επαναφέρουμε το pH στα κανονικά του επίπεδα!
Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων ισχυρίζεται ότι σε 20 εργαστηριακά πειράματα που διεξάγονται από το 1970 μέχρι πρόσφατα, απέδειξε ότι:Το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα σε 12 τύπους καρκίνου, αποτρέπει την μετάσταση των καρκινικών κυττάρων και είναι 10 000 ισχυρότερο από φάρμακα όπως αδριαμυκίνη, χημειοθεραπεία και ναρκωτικά προϊόντα.
Η συνταγή:Προσθέστε ένα ή δύο κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού σε μισό ποτήρι νερό. Στη συνέχεια θα πρέπει να ανακατεύετε σε λίγο την σόδα, μέχρι περίπου 1/8 του κουταλιού του γλυκού. Κρατήστε την προσθήκη λίγο κάθε φορά μέχρι το σφυρίγματος να επιβραδύνει. Υπάρχει επίσης και ένας άλλος συνδυασμός: 1/2 λεμονιού και 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε 350 γρ νερού.
Πηγή : eReportaz