Από τη σεφ Χριστίνα Βratuleanou
Είναι εύκολη, υγιεινή, με υλικά που ταιριάζουν στην ομορφότερη και πιο δροσερή εποχή του χρόνου, ενώ δεν μας φορτώνουν με τύψεις και θερμίδες. Η παντζαροσαλάτα φέρνειτα χρώματα και τις γεύσεις της ανοιξιάτικης φύσης στο….πιάτο μας
Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και καρύδια (προετοιμασία 5΄)
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. παντζάριαβρασμένα
100 γρ. γιαούρτι
Λίγο ξύδι
Αλάτι, πιπέρι και
καρύδια τριμμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Περνάμε από χοντρό τρίφτη τα παντζάρια.
2.Προσθέτουμε το γιαούρτι, λίγο ξύδι, αλάτι, πιπέρι και λάδι.
3.Πασπαλίζουμεαπό πάνω με τριμμένο καρύδι.