Την ιδανική θέση προσφέρει το Πανεπιστήμιο του Cambridge, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Βιοτεχνολογίας του πανεπιστημίου, ζητείται ερευνητής που θα μελετά επί 3,5 χρόνια, με πλήρη υποτροφία, τα μυστικά της σοκολάτας!
Αντικείμενο της έρευνας του υποψηφίου που θα καταφέρει να πάρει τη θέση θα αποτελέσει ο τρόπος που η σοκολάτα δε θα λιώνει, και θα μπορεί να παραμείνει αναλλοίωτη σε υψηλές θερμοκρασίες.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχία με υψηλό βαθμό στα μαθηματικά, τη φυσική και τη χημεία, και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κάνουν αίτηση στο ιστορικό πανεπιστήμιο μέχρι τις 29 Αυγούστου.
Πηγή : e-reportaz.gr